Gå til indhold
3 x prestigefulde prækvalifikationer indenfor læringsbyggerier i Danmark, Norge og Sverige

Nyhed -

3 x prestigefulde prækvalifikationer indenfor læringsbyggerier i Danmark, Norge og Sverige

Arkitema Architects er netop blevet prækvalificeret til hele tre prestigefulde arkitektkonkurrencer, hvor vi skal give vores bud på tre kommende læringsbyggerier i henholdsvis: Viborg, Bergen og Gøteborg.

Erhvervsgymnasium og banebro
I team med Rambøll er Arkitema Architects blandt de i alt fem teams, der ud af 25 ansøgere, er prækvalificeret til at give vores bud på erhvervsgymnasiet Mercantecs nye 13.000 m² store uddannelsesbyggeri samt en ny banebro, der skal binde området sammen med resten af byen. Mercantec er Viborg Kommunes største uddannelsesinstitution med ca. 1100 elever og 110 lærere, og de ønsker nu at samle skolens erhvervsgymnasiale uddannelser. Formålet er blandt andet at etablere et fremtidsorienteret studiemiljø for uddannelserne.

Life Science projekt i Gøteborg
I det centrale Gøteborg skal Arkitema Architects i team med Sweco give vores bud på ”Per Dubb”, et Life Science projekt på ca. 80.000 m². Visionen i projektet er at forbinde sygehuset, Sahlgrenska Universitetssjukhuset med universitetet i Gøteborg. Et projekt der muliggør og fremmer samarbejdet mellem sundhedspleje, forskning, uddannelse og erhvervsliv.

Universitetet i Bergen
I Bergen centrum er vi prækvalificeret til arkitektkonkurrencen om et nyt naturvidenskabeligt fakultet. Det nye byggeri på ca. 17.000 m² skal opføres som en del af byens vision: ”Science City Bergen”. En vision der skal markere byen som Norges centrum for studier inden for energiløsninger.

Vi er i team med norske arkitektgruppen CUBUS.

Arkitema Læring
Arkitema Architects har mange års erfaring med større læringsbyggerier. I denne måned er det 45.000 m² store campusområde Via University College i det centrale Aarhus åbnet. Derudover opfører vi pt. af 3. etape af det 48.000 m² store KUA3, Københavns Universitet Amager, og i 2013 færdiggjorde Arkitema KUA2, der i sine 37.000 m² rummer fakulteter for Humaniora, Jura og Teologi.

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relateret materiale