Gå til indhold
​Arkitema Change: 49 designforslag til Varvsstaden i Malmø

Nyhed -

​Arkitema Change: 49 designforslag til Varvsstaden i Malmø

I løbet af 24 timer forvandlede Arkitema Architects en rå industrihal i det gamle Kockumsområde i Malmø til en kreativ arbejdsplads. Målet med projektet var at skabe nye løsninger til at udvikle det historiske industriområde Varvsstaden i Malmø.

Arkitema Change
“Formålet med Arkitema Change er dels at bidrage til positive forandringer i samfundet omkring os, og også at skabe en professionel udveksling af viden mellem vores forskellige afdelinger i hele Norden”, siger Jørgen Bach, udviklingsdirektør og partner i Arkitema Architects.

I alt deltog 380 ansatte i Arkitema Change. 49 designteams, der arbejdede med temaer som integration, bæredygtighed, æstetik og mangfoldighed. Og der var masser af plads til innovation! I løbet af 24 timer skabte Arkitema Architects medarbejdere 49 modeller, der hver især udgør bud på Varvsstadens fremtid.

Fredag den 12. juni, dagen efter processen begyndte, blev de syv bedste forslag udvalgt. Stadsbyggnadsdirektör Christer Larsson indgik sammen med Hanne Birk, leder af byudviklingen i Varvsstaden, i juryen. De syv vinderforslag er nu viderebragt som en gave fra Arkitema Architects til Malmø by . Projektet er foregået som et pro bono-initiativ.

Alle forslag udstilles på Form & Design Center i Malmø i september 2015.

Arkitema Architects blev grundlagt i 1969. I dag er Arkitema Architects en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med 380 medarbejdere fordelt på kontorerne i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990