Gå til indhold
Her finder du os på Folkemødet
Her finder du os på Folkemødet

Nyhed -

​Mød Arkitema Architects på Folkemødet 2017

Folkemødet på Bornholm samler politikere, organisationer, NGO’er, meningsdannere og mange flere på solskinøen d. 15.-18. juni.

Sammen med Gjern Almennyttige Udviklingsselskab (GAU) deltager vi med en nytænkende og spændende tilgang til udviklingen af Danmark. I Gjern udvikler vi sammen med GAU en såkaldt Naturby, hvor by og natur i endnu højere grad skal spille sammen og udnytte hinandens styrker.

På vores stand, E14 ved Kampeløkke Havn, kan du under hele Folkemødet opleve nogle af resultaterne fra GAU og Arkitemas proces. Målet er ikke blot at skabe sammenhæng med naturen, men også at skabe vækst gennem udnyttelse af de ressourcer der allerede er i byen.

Du er meget velkommen til at kigge forbi vognen og høre mere om Naturby Gjern, men vi vil især gerne se dig til et eller flere af vores spændende arrangementer. Hver dag har du nemlig mulighed for at deltage i vores debatter eller workshops.

Program for standen:

Torsdag d. 15. juni, kl. 16.30 – 17.30
Det nye Danmarkskort.
Debat om, hvordan vi skal bo i fremtiden, og hvordan vi skaber et Danmark hvor der er balance mellem de pulserende storbyer og levende småbyer.

Fredag d. 16. juni, kl. 14.00 – 15.00
Naturby i Danmark
Samtale og debat om, hvordan vi kan tilrette lovgivning og rammer, så vi fremmer samspillet mellem by og natur, og hvordan skaber vi bæredygtig udvikling gennem mødet mellem lokale aktører og udefrakommende inspiratorer.

Lørdag d. 17. juni, kl. 10.30 – 12.30
Naturby Gjern – workshop
Hvordan kan Gjern eksistere og udvikle sig på Naturens præmisser? Hør om hvordan Naturby principperne er i fuld gang med at blive omsat til konkrete fysiske rammer, aktiviteter og tilbud i Gjern.

Søndag d. 18. juni, kl. 11.00 – 12.00
Søndagsnak

Du kan også finde vores program i Folkemødets programsystem, så kan du tilføje arrangementerne til din personlige liste. Så glemmer du os ikke. Arkitemas events

Vi glæder os til at møde dig på Folkemøde 2017.

Emner

Kontakt

Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990
Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445