Få vores nyheder på mail

Tags

læring

bolig

erhverv

kultur

koncern

Livability toolbox

Livability toolbox

Dokumenter   •   2019-12-20 08:00 CET

Liveability and buissness attractiveness in urban transformation.

CSR-rapport 2018

CSR-rapport 2018

Dokumenter   •   2019-04-15 14:58 CEST

Denne CSR-rapport dækker Arkitemas redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabsloven § 99a samt den kønsmæssige sammensætning af ledelsen, jf. årsregnskabsloven § 99b. Rapporten udgør en del af ledelsesberetningen i Arkitemas årsrapport og dækker således samme regnskabsperiode som årsrapporten, 01.01.2018-31.01.2018.

BIM-leverance i tilbudsfasen

BIM-leverance i tilbudsfasen

Dokumenter   •   2018-11-15 12:59 CET

Arkitema Architects - CSR-rapport 2017

Arkitema Architects - CSR-rapport 2017

Dokumenter   •   2018-04-30 10:06 CEST

Denne CSR-rapport dækker Arkitemas redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabsloven § 99a samt den kønsmæssige sammensætning af ledelsen, jf. årsregnskabsloven § 99b. Rapporten udgør en del af ledelsesberetningen i Arkitemas årsrapport og dækker således samme regnskabsperiode som årsrapporten, 01.01.2017-31.01.2017.

Arkitema Architects -  CSR-politikker 2018

Arkitema Architects - CSR-politikker 2018

Dokumenter   •   2018-03-07 13:31 CET

Denne publikation præsenterer Arkitema Architects' CSR-politikker indenfor klima, miljø, forretningsetik, ligebehandling og diversitet samt menneskerettigheder.

Arkitema Architects - CSR-rapport 2016

Arkitema Architects - CSR-rapport 2016

Dokumenter   •   2017-04-27 16:09 CEST

Denne rapport dækker Arkitemas redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a samt den kønsmæssige sammensætning af ledelsen, jf. årsregnskabslovens § 99 b. Rapporten udgør en del af ledelsesberetningen i Arkitemas årsrapport og dækker således samme regnskabsperiode som årsrapporten, 01.01.2016-31.12.2016.

I denne weekend er Hørsholm blevet et kulturhus rigere. Musikstedet Trommen og Hørsholm bibliotek er genåbnet som Kulturhus Trommen. Med en helt ny indretning er der et nyt fokus på borgernes forskellige aldre og behov.

Lige op til sommerferien åbnede konferencehotellet Comwell Aarhus, og i denne måned gør resten af højhusets lejere sig klar til at tage huset i brug. Men allerede nu kan aarhusianere glæde sig over, at de med Aarhus City Tower får adgang til et imponerende Aarhus-kunstværk, og at højhuset samtidig er med til at skabe mere liv i bydelen.

Realdania Byg har netop afsluttet opførelsen af i alt seks typehuse i Nyborg. Heriblandt Det Vedligeholdelsesfri Hus tegnet af Arkitema Architects. De seks huse undersøger metoder til reduktion af ressourceforbruget og en begrænsning af CO2-udledningen i en bygnings levetid. Fredag d. 20. juni er der officiel indvielse ved klimaminister Morten Helveg Petersen.

I morgen torsdag d. 12. juni er der officiel indvielse af Vibeengskolen i Haslev, tegnet af Arkitema Architects. Skolen er den første nyopførte folkeskole, som efterlever folkeskolereformen, der træder i kraft efter skolernes sommerferie. Undervisningsminister Christine Antorini deltager i den officielle indvielse.

I går offentliggjorde Region Syddanmark vinderen af konkurrencen om det kommende psykiatrisygehus i Vejle. Et psykiatrisygehus, der som det første sygehus i Danmark bygges i et offentlig-privat partnerskab (OPP). MT Højgaard skal bygge sygehuset, mens SAMPENSION, Pension DANMARK og PKA står for finansieringen, DEAS bliver driftsoperatør, MOE er ingeniører og Arkitema er arkitekter.

Arkitema har i team med Wissenberg vundet udbuddet om totalrådgivning af renoveringen af Solbjerg Have på Frederiksberg.

I konkurrence med fire andre rådgiverteams er Arkitema udvalgt som Bygningsstyrelsens bygherrerådgiver for område Vest.

I team med Alectia og Plan og Proces har Arkitema vundet tilbud vedrørende en gennemgribende totalrenovering af i alt 458 gårdhuse i Albertslund Vest.

Arkitema er udpeget som vindere af konkurrencen om nyt fakultet til Idrætvidenskab på Malmö Högskola.

Arkitema er sammen Rambøll udpeget som vindere af parallelopdrag vedrørende om- og tilbygningen til Søster Sophies Minde på Diakonissestiftelsen, Frederiksberg. Her skal de eksisterende boliger til seniorer genopstå med nye facader, to nye boligetager, en ny undervisningstilbygning samt en helt ny forplads mod Peter Bangs Vej.

Hvordan udformer man et moderne besøgscenter til et af de vigtigste fortidsminder i Danmark? Arkitema fandt løsningen på stedet! Vinderforslaget er et hus, der med en dyb respekt for fortidsmindet og for stedet etablerer et diskret besøgscenter af høj arkitektonisk kvalitet.

Københavns Universitets fysiske faciliteter på Søndre Campus har de seneste år gennemgået en omfattende forvandling. Det “gamle KUA" er nu transformeret til et morgendagens universitetsmiljø, bygget på åbenhed, interaktion og bæredygtighed.

Som udvalgt bygherrerådgiver i forbindelse med SKI-aftaler markerer Arkitema sin bevidste satsning på bygherrerådgivning. Arkitema er, som den første og eneste arkitektvirksomhed blevet tildelt tre ud af tre rammeaftaler om “Bygherrerådgivning i forbindelse med byggeprojekter” ved Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI).

Center for Sundhed bliver omdrejningspunktet i Holstebro Kommunes fremtidige sundhedstilbud og bliver med sine 11.000 m² et af de største sundhedshuse i Danmark. Nu har kommunen valgt det endelig forslag, der skal udføres af Arkitema.