Gå til indhold

Nyhedsarkiv

LCAcollect skal hjælpe byggebranchen med nye dokumentationskrav efter nytår.

Nyt digitalt værktøj skal hjælpe byggebranchen med LCA-dokumentationen

LCAcollect er et nyt fælles digitalt værktøj til byggebranchen, som skal hjælpe entreprenører, bygherrer og byggebranchen med at indsamle dokumentation til Bygningsreglementets nye klimakrav per 1. januar 2023. Den filantropiske forening Realdania støtter udviklingen af det nye fælles brancheværktøj, så hele byggebranchen får adgang til ensartet og effektivt at kunne håndtere og indsamle data.

Ny økonomidirektør vil flytte økonomifunktionen tættere på forretningen

Ny økonomidirektør vil flytte økonomifunktionen tættere på forretningen

Siden Arkitema blev opkøbt af COWI for fire år siden, har tegnestuen haft eget økonomisystem og egne procedurer. I processen med fremadrettet at lave fuld integration med den øvrige COWI gruppe har man nu ansat en ny økonomidirektør. Casper Rahder kommer til fra en stilling i COWI og skal styre processen med at sikre en gnidningsløs overgang til nye systemer og desuden indføre nye arbejdsgange.

Ny digital platform skal gøre det lettere for alle i byggebranchen at dokumentere byggeriets klimaaftryk.

Hele branchen skal med, når byggeriets klimaaftryk skal dokumenteres fra det nye år

Gennem en helt ny platform skal det blive lettere for alle i byggebranchen at dokumentere byggeriets klimaaftryk, når nye krav træder i kraft fra nytår. COWI og Arkitema står i spidsen for udviklingen af et nyt dokumentationsværktøj der skal beregner det totale aftryk af CO₂ på bygningsniveau. Med flere vigtige aktører om bord, heriblandt Green Building Council Danmark og Molio, er man snart klar

Vis mere