Gå til indhold
Arkitema Architects prækvalificeret til konkurrencen om en ny Europaskole

Nyhed -

Arkitema Architects prækvalificeret til konkurrencen om en ny Europaskole

Arkitema Architects er sammen med et team, der består af JFP samt Orbicon prækvalificeret til konkurrencen om den nye Europaskole i København.


En ny skole i Carlsberg Byen
Bygherre på opgaven er Carlsberg Byen, som opfører byggeriet for Københavns Kommune. Skolen opføres i Carlsberg Byen, der er et af Københavns centrale byudviklingsområder.
Skolen bliver ca. 13.000 m² med plads til 13 årgange og 900 elever.

Det er tanken, at Europaskolen med sin placering i Carlsberg Byen vil tiltrække elever fra hele hovedstadsområdet og være et særligt tilbud i Ørestadsregionen.

”Vi skal sikre vækst og arbejdspladser i København, og vi ved, at gode, internationale skoler er afgørende for at tiltrække højt kvalificerede internationale medarbejdere” siger overborgmester i Københavns Kommune, Frank Jensen (kilde: www.carlsbergbyen.dk)

En Europaskole er en flersproglig og multikulturel international uddannelse med særlig vægtning af sprogkundskab og naturvidenskab. Skoleforløbet på en Europaskole afsluttes med en europæisk studentereksamen EB, European Baccalaureate, som er kendt for sit høje faglige niveau og som er adgangsgivende til videregående uddannelser i hele verden.

Første spadestik til den nye Europaskole tages efter planen i løbet af 2016, og i efteråret 2018 kan de første elever gøre sig klar til at flytte ind i de nye lokaler i Carlsberg Byen.

Læs mere her

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990