Gå til indhold
​Arkitema Architects vinder fireårig rammeaftale i Horsens

Nyhed -

​Arkitema Architects vinder fireårig rammeaftale i Horsens

Når Campus Horsens de kommende år skal udvikles er Arkitema Architects én af de tre udvalgte arkitektrådgivere.

Et større byggeprojekt er i støbeskeen i Horsens. Den tidligere slagterigrund skal de kommende år omdannes til en udvidelse af Campus Horsens, hvor hele 75.000 m2 undervisningsbyggeri skal opføres.

Bedømmelseskomiteen har i evalueringen blandt andet fremhævet Arkitema Architects anbefalinger om at integrere området i det eksisterende, omkringliggende bymiljø og variere de enkelte bygningers udseende og materialevalg.

“Vi ser meget frem til at være en del af projektet, hvor vi kan være med til at skabe og udvikle fremtidens uddannelsesmiljøer. Vi har stor erfaring med læringsprojekter - eksempelvis Københavns Universitet og i særdeleshed det for nyligt opførte VIA Campus Aarhus som opfylder mange af de samme krav, der er opstillet i dette projekt,” siger Arkitekt MAA Karen Jelnes, der er en del af konkurrenceteamet hos Arkitema Architects.

Næste skridt er, at en række mindre projekter kommer i udbud, som Arkitema Architects sammen med de øvrige arkitektrådgivere skal konkurrere om. Det nye VIA University College i Horsens på 35.000 m2 bliver det første projekt, som indgår i rammeaftalen.

Campus Horsens er udbudt af Horsens Kommune og en række uddannelsesinstitutioner og har entreprenørvirksomheden CASA som bygherre. Udover Arkitema Architects udgør C.F. Møller og RUM arkitektrådgivningen i rammeaftalen. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990