Gå til indhold
Arkitema er Aarhus Kommunes nye klimapartner

Nyhed -

Arkitema er Aarhus Kommunes nye klimapartner

Arkitema tilføjes nu til rækken af virksomheder, der i samarbejde med Aarhus Kommune skal udvikle nye bæredygtige løsninger til fremtiden.

Den 1. oktober 2013 underskrev Arkitema en aftale med Aarhus Kommune. En aftale, som betyder, at Aarhus Kommune indlemmer Arkitema i rækken af virksomheder, der skal arbejde med bæredygtige løsninger i kommunen.

”Vi har et godt samarbejde med Aarhus Kommune og en række andre klimapartnere om udviklingen af Frederiksgade. Derfor er det naturligt for os at indgå denne aftale, som forhåbentligt kan være afsæt for endnu flere spændende udviklingsprojekter sammen med kommunen og de andre partnere,” siger Glenn Elmbæk, der er associeret partner i Arkitema.

”Umiddelbart kan man måske godt stille spørgsmålstegn ved, hvad en tegnestue laver blandt en masse clean-tech producenter. Men på samme måde, som vi har lavet aftale med Pluskontoret, er jeg overbevist om, at Arkitema kan bidrage med sparring på en ny måde. Der er brug, for at vi også kigger på, hvordan de tekniske løsninger kan forenes med den æstetiske udførelse,” fortæller Rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, om den nye miljøpartner.

Læs mere om Aarhus Kommunes samarbejdsprojekter på www.gogreenwithaarhus.dk

Læs mere om Arkitema og bæredygtighed her Arkitema og bæredygtighed

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990