Gå til indhold
Arkitema er videre i vigtigt udbudsforløb om renovering af almene boliger

Nyhed -

Arkitema er videre i vigtigt udbudsforløb om renovering af almene boliger

Arkitema har i team med Enemærke & Petersen (totalentreprenør), Nova 5 og Rambøl vundet tilbud om energifacaderenovering og fremtidssikring af i alt 10 almene bebyggelser opført i perioden 1960-1976.

Omfattende renovering af almene boliger

Udbudsforløbet er i praksis opbygget som et forløb af en prækvalifikation, et rammeudbud, og et antal miniudbud vedrørende konkrete renoveringsopgaver for syv jyske boligselskaber.
Rammeudbydet er udtryk for ønsket om at accelerere og gennemtvinge en innovation i forhold til de meget store renoveringsopgaver, som den almene boligsektor står overfor i de nærmeste år. Nu er der valgt tre teams som bygherren vil indgå rammeaftaler med - og her er Arkitemas team blandt de tre vindere. De enkelte boligorganisationer kan efter en standstill periode benytte sig af rammeaftalerne i forbindelse med kommende renoveringsopgaver.

Nytænkende renovering
I bedømmelsen af de i alt seks tilbud ender Arkitemas team med topkarakteren 9,5 (på en 10-skala). Kun et andet team fik samme høje karakter. I bedømmelsen understreger dommerne bl.a. at Arkitema teamets tilbud er; “Et meget gennemarbejdet, sobert og grundigt tilbud, og en imponerende fremlæggelse”, og fortsætter; “Tilbuddet er reflekteret, indlevet, og kombinerer teamets store erfaring med nytænkning på en række felter.  Det demonstrerer både overblik og indblik. Tilbuddet efterlader et indtryk af, at teamets forståelsesramme, metoder og praksis i høj grad og - kun med få udeladelser - matcher de stillede bygherrekrav”.

Rolf Kjær, arkitekt og kreativ leder hos Arkitema forklarer om Arkitemas tilbud; “I tilbuddet beskriver vi nogle integrerede løsningsmodeller, hvor innovative produkt- og procesoptimeringer skaber mere kvalitet, bæredygtighed og lavere driftsomkostninger for den enkelte boligforening. Vi ser meget frem til at konkretisere disse løsninger, når miniudbudene udbydes”, slutter Rolf Kjær.

Data
Rammeaftalerne har en varighed på 4 år.
Konkurrenceudskriver: AL2Bolig

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990