Gå til indhold
Arkitema udvalgt som bygherrerådgiver for Bygningsstyrelsen

Nyhed -

Arkitema udvalgt som bygherrerådgiver for Bygningsstyrelsen

I konkurrence med fire andre rådgiverteams er Arkitema udvalgt som Bygningsstyrelsens bygherrerådgiver for område Vest.

Arkitektbaseret bygherrerådgivning hitter

“Vi betragter sejren som endnu en manifestation af, at arkitektbaseret bygherrerådgivning giver stor værdi for bygherren,” udtaler Carsten Jensen, der hos Arkitema er kundeansvarlig på opgaven. “Denne sejr vækker stor glæde på tegnestuen, da vi var suveræne vindere på de kompetencer, vi som arkitektfirma tilbyder Bygningsstyrelsen,” siger Carsten Jensen. Disse kompetencer har en stor bredde og rummer samtidig en lang række specialkompetencer inden for bl.a. byggeledelse, granskning og energi samt laboratorie-, hospitals-, kontor- og universitetsbyggeri.

Da der er tale om en rammeaftale, kan Bygningsstyrelsen nu vælge at bruge Arkitema som bygherrerådgiver, når de igangsætter nybyggerier, renoveringer, fraflytninger, rokader mv. inden for universitetsområdet i område Vest (Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark). Det kan f.eks. være ved Syddansk Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Arkitektskolen i Aarhus.

Helt aktuelt har Arkitema, siden rammeaftalen blev indgået, assisteret Bygningsstyrelsen med totalentrepriseudbud af SDU´s nye Bygning 44 på Odense Universitet. En bygning på ca. 9.000 m2, som skal indeholde undervisningslokaler for Teknisk Fakultet.

Helhedsorienteret rådgivning

Hos Arkitema har vi de seneste år satset på udvikling af vores bygherrerådgivning, og vi har tilført de traditionelle funktioner et nyt perspektiv og en mere helhedsorienteret tilgang.

Som bygherrerådgiver råder Arkitema over en lang række kompetencer og erfaringer hos de mere end 265 ansatte på tegnestuen. Her er højt kvalificerede medarbejdere med spidskompetencer inden for eksempelvis bæredygtighed, procesledelse, kvalitetsstyring, byggeledelse, IKT og BIM projektering.

Arkitema vandt over etablerede ingeniørfirmaer som Alectia i team med P+P arkitekter, Bascon, DK2 i team med GPP Arkitekter og Balslev samt Grontmij i team med Friis & Moltke.

Data

Bygherre: Bygningsstyrelsen

Bygherrerådgiver: Arkitema

Underrådgiver: Sloth Møller (teknisk programmering)

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990