Gå til indhold
Fremtidens vedligeholdelsesfrie hus står færdigt

Nyhed -

Fremtidens vedligeholdelsesfrie hus står færdigt

Det Vedligeholdelsesfrie Hus er bygget af genbrugsmaterialer, kan tilpasses din families egne behov og kan opføres på under to uger! Første eksemplar af huset kan nu besøges i Nyborg. Arkitema Concept Design har udviklet huset i samarbejde med Realdania Byg. 

Den 8. og 9. november mellem klokken 13.00-16.00 afholder Realdania Byg åbent hus i Nyborg. Her kan du få mulighed for at kigge fremtidens vedligeholdelsesfrie parcelhus efter i sømmene. Et hus, som får en levetid på 150 år - de første 50 år uden nogen form for vedligeholdelse.

Det Vedligeholdelsesfrie Hus er arkitektonisk og konstruktivt en nyfortolkning af det historiske danske længehus. Huset er opbygget af enkle træmoduler og har glasbeklædt facade og tag. Glasset fungerer som en klimaskærm omkring træhuset, og der er samtidig integreret en solfanger på bygningen. Det Vedligeholdelsesfrie Hus er med andre ord både praktisk og bæredygtigt.

Læs selv mere her: www.realdaniabyg.dk/arrangementer
Læs og se mere om projektet her: http://arkitema.dk/projekter/bolig/det-vedligeholdelsesfrie-hus/#!http://arkitema.dk/projekter/bolig/

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990