Gå til indhold
Værebro Park skal være en by i balance

Nyhed -

Værebro Park skal være en by i balance

Arkitema Architects har sammen med CFBO, PLUSS og Scope Communications vundet opgaven med at lave en strategisk udviklingsplan for boligområdet Værebro Park. Projektet er en del af Realdanias projektkampagne By i balance og er et samarbejde med Gladsaxe kommune og DAB/Gladsaxe Almennyttige Boligselskab.

”Valget faldt på Arkitema Architects, CFBO, PLUSS og Scope Communications, da deres projekt viser en særlig forståelse af opgaven, en solid metodisk tilgang og et bud på en proces, hvor de relevante aktører inddrages. Teamet har desuden fokus på at skabe fælles identitet og styrke områdets brand”, hedder det i Realdanias pressemeddelelse om vinderteamet.

Arkitema skal sammen med det øvrige team være med til at give Værebro Park et løft, der kombinerer by- og landskabsudvikling med indsatser inden for eksempelvis uddannelse og beskæftigelse.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med dette vigtige projekt, hvor vi skal skabe en åben, ligeværdig, bevægelig og handlingsmotiverende kultur i Værebro Park. Her er det afgørende at bringe aktører med forskellige perspektiver på byen sammen, for det er netop i mødet mellem forskellige erfaringer og perspektiver, vi skal finde de bæredygtige løsninger, siger Sille Askefrø Bjørn, chef for Aktørinvolvering i Arkitema Architects”.

Værebro Park er et af i alt tre pilotprojekter i Realdanias By i balance-kampagne, der også involverer udsatte boligområder i Esbjerg og Høje-Taastrup. Målet er løfte de udsatte boligområder, så de bliver trygge, sunde og socialt bæredygtige bydele.

Læs mere om Arkitema Aktørinvolvering

Emner

Regions

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445