Gå til indhold
Arkitema tildeles som den eneste arkitektvirksomhed alle arkitektydelser under SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service)

Pressemeddelelse -

Arkitema tildeles som den eneste arkitektvirksomhed alle arkitektydelser under SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service)

SKI modtog 312 anmodninger om prækvalifikation fra Arkitekt- og Planlægningsvirksomheder i hele Danmark. Heraf blev 67 prækvalificeret og nu er rammeaftalen tildelt 31 leverandører på de forskellige arkitektydelser. Arkitema ansøgte om alle ydelsesområder – og har som den eneste arkitekt virksomhed fået tildelt dem alle!

En solid faglig profil
- Med SKI-aftalerne, der nu også inkluderer arkitektydelser vil staten og kommunerne spare en masse tid og dermed også penge, da EU udbuddet er afløftet ved SKI rammeaftalerne, fortæller Birthe Buhl Jensen, der er jobmanager hos Arkitema og som glæder sig til den travlhed som de kommende mange mini-udbud vil føre med sig hos Arkitema.

- Arkitema er en af de største danske arkitektvirksomheder med 260 medarbejdere og vi har derfor mange fagligheder med forskellige kompetencer samlet på tegnestuerne i København og Aarhus. Samtidig arbejder vi inden for rigtig mange områder og det er helt rigtigt set, at Arkitema kan løfte disse meget forskellige arkitektydelser, uddyber Birthe Buhl Jensen.

Arkitektydelserne falder inden for områderne

  • Infrastruktur og Planlægning
  • Sundhed, Forskning og Undervisning
  • Administration og Kultur
  • Institution og Beboelse
  • Forsyning

Hvad er SKI?
Populært sagt kan stat og kommune rekvirere arkitektydelser gennem SKI, uden at sende opgaven i EU-udbud. Der kræves kun et mini-udbud blandt de tildelte 6-7 SKI-leverandører under hvert område. SKI aftalerne har en varighed på 3 år, der kan forlænges et år yderligere.
Rammeaftalen om alle SKI-ydelserne træder i kraft den 1. januar 2013.

Emner

Kategorier


Du finder Arkitema her:
Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29A, S 104 62 Stockholm - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej

Læs mere om os og vores mange projekter her

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990