Gå til indhold
Ditte Brix (i midten) taler med kollegerne på trappen i det store atrium.
Ditte Brix (i midten) taler med kollegerne på trappen i det store atrium.

Pressemeddelelse -

​Trivslen er i top i stordomicil

Et kontorbyggeri der er fleksibelt og stort, men samtidig formår at give medarbejdere nærhed og trivsel i hverdagen. Det var et af målene, da Stibo skulle bygge nyt hovedsæde i det sydlige Aarhus. I dag er 91% af medarbejderne tilfredse med deres arbejdsplads og for Ditte Brix gør bygningens åbne kerne og fleksibilitet, huset mere intimt, samtidig med, at det imponerer gæsterne.

Da den århusianske software- og trykkerivirksomhed Stibo skulle bygge nyt hovedsæde i starten af årtusindet, var visionerne at skabe en bygning af internationalt format, som kunne imponere, når store som små kunder kom på besøg. Samtidig skulle der holdes fast i de danske værdier og åbnes op. Huset skulle være fleksibelt og klar til, at Stibo kunne få behov for flere eller færre medarbejder – det skulle fremtidssikres.

Pre Sales Consultant, Ditte Brix, har arbejdet hos Stibo Systems i to år og er glad for de muligheder som bygningen giver. For selvom der er tale om en kontorbygning fra 2004 på over 16.300 m2, giver arkitekturen mulighed for, at medarbejderne kan følge med og deltage i hverdagen.

”Jeg mener, at man kommer langt med et smil, og derfor er det vigtigt for mig at være social og det hjælper bygningen faktisk til. Selvom jeg ikke snakker med en kollega, så bare det at kunne sende et smil eller vinke til en kollega gør arbejdsdagen bedre for mig. Med den her åbne bygning, så er det nemt at have en fornemmelse af hvem der er på arbejde, også selvom de arbejder i den anden ende af bygningen. Det føles ikke som om de er så langt væk, fordi man nemt kan se folk hen over de åbne arealer,” fortæller Ditte Brix.

Tilfredse medarbejdere
Stibo har gennem de sidste mange år oplevet stor vækst, primært i udlandet, og det har åbnet op for, at andre virksomheder har kunne flytte ind i bygningen. Gennem denne udvikling har bygningen vist sit værd og den fleksible indretning er kommet til sin ret. I dag finder man således både storrumskontorer og mindre kontorer med plads til 2 – 6 kolleger i bygningen. Og på få dage kan kontorerne udvides eller indsnævres på grund af en gennemtænkt arkitektur.

Der arbejdes ofte med at tilpasse medarbejdernes fysiske arbejdspladser til deres arbejde og det er også slået igennem i medarbejdertilfredshedsundersøgelsen. Den viser, at hele 91% er tilfredse med deres ”egen” arbejdsplads. En af dem er også Ditte Brix:

”Jeg synes virkelig godt om at arbejde her. På mit kontor har vi både siddet fem personer og vi har siddet to, og det har fungeret godt begge dele. Når man møder ind om morgenen og går gennem receptionen, får man en fornemmelse af åbenhed og det er meget indbydende. Man kan se samtlige etager i bygningen og det giver mig en ro at der så åbent og en forbindelse gennem det hele. Det er et sted hvor man gør sig forestillinger når man kommer ind, og her er bare rart at være, ” fortæller hun og fortsætter:

”Når vi har kunder får de en fornemmelse af bygningen, når de kommer på besøg. Kunder fra Tyskland eller Paris bliver positivt begejstrede over bygningen, og det giver altså mig meget stolthed. Det er rart, at den bygning og de omgivelser man arbejder i udstråler åbenhed og professionalisme, og fedt at vores gæster siger wow, når de besøger os.”

Emner

Kategorier

Regions


Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens 5. største og Danmarks største arkitektvirksomhed med over 500 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Du finder Arkitema Architects her:

Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej
Stora Varvsgatan 6A, SE-211 19 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521 - Find vej
St. Olavs Gate 27 NO-0166 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011 - Find vej 

Læs mere om os og vores mange projekter her

Kontakt

Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990
Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445