Gå til indhold
Østfold Sygehus kåret som årets bedste BIM projekt

Nyhed -

Østfold Sygehus kåret som årets bedste BIM projekt

Østfold Sygehus i Norge er af Building Smart International blevet tildelt en pris som årets bedste åbne BIM projekt. Her har en international jury vurderet hvilke projekter i hele verden, som har gjort størst indsats for at fremme brugen af åben BIM.

Denne pris er en stor anerkendelse for Arkitema Architects seriøse arbejde med brugen af BIM. Specifikt i dette projekt er BIM-arbejdet udført i et tæt samarbejde med bygherren og vores samarbejdspartnere på projektet.

Dag Bøhler, der er projektdirektør for Østfold Sygehus er meget stolt over at projektet er tildelt denne pris:

“Vi har lykkes med å utvikle en komplett BIM av hele det nye sykehuset og vi tror at realiseringen av ”BIM på nettbrett” som vi fikk utviklet i 2013, er et veldig viktig skritt mot at modellen kan tilgjengeliggjøres på en helt ny måte på byggeplass og i drift av byggene. Vi har gjort flere verdifulle erfaringer med BIM, og ser at mye av det vi har gjort er arbeid som peker fremover til neste prosjekt. I dag vil jeg først og fremst rette en stor takk til alle som har bidratt til å virkeliggjøre BIM i prosjektet”, siger Bøhler. (kilde: helse-sorost.no)

Østfold Sygehus er det til dato største hospitalsbyggeri i regionen Østfold i Norge. Sygehuset er under opførelse og indvies i november 2015.

Fakta
Bygherre: Helse Sør-Øst, Norge
Arkitekter: Arkitema Architects, AART, Eliassen & Lambertz-Nilssen Arkitekter
Ingeniør og landskab: Cowi
Omfang: 85.000 m²

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relateret materiale