Gå til indhold
Arkitema Architects designer byrum til nye bydele i Egedal Kommune

Pressemeddelelse -

Arkitema Architects designer byrum til nye bydele i Egedal Kommune

Egedal Kommune har udpeget Arkitema Architects som vindere af opgaven om at udvikle byrums- og landskabsdesign til de to kommende bydele, Egedal By og Dyvelåsen. 

Egedal By er en ny attraktiv bydel på 27 hektar, som opføres tæt ved Egedal Station. Her skal Arkitemas afdeling for byplanlægning og landskab, Arkitema Urban Design, i samarbejde med Rambøll, designe og projektere byrummene til den kommende bebyggelse. Arkitema Urban Design får hermed fornøjelsen af at videreføre tegnestuens tidligere arbejde med masterplan og byrumskatalog for Egedal By.

”Vi har haft et godt samarbejde med Egedal Kommune i forbindelse med udarbejdelsen af de designmæssige retningslinjer for Egedal By. Derfor er vi glade for igen at blive tilknyttet projektet og få lov til at følge udviklingen af byen til dørs,” siger Heidi Hjort Thuesen, der er forretningsområdechef for Urban Design i Arkitema Architects.

Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum og kreative løsninger, som inspirerer til et aktivt liv.

Om Urban Design hos Arkitema Architects
Arkitemas afdeling for byplanlægning og landskab har arbejdet med byrumsdesign i 45 år og har derfor stor erfaring med at udvikle robuste og brugbare byrum, der gør byen til et bedre sted – både æstetisk, funktionelt, socialt og miljømæssigt. Teamet i Arkitema Urban Design har blandt andet udviklet boligområderne Sluseholmen i København og Viby Syd ved Aarhus.

Related links

Emner

Kategorier


Du finder Arkitema Architects her:

Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej
Stora Varvsgatan 6A, SE-211 19 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521 - Find vej
Hammersborg Torg 3, N-0179 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011 - Find vej 

Læs mere om os og vores mange projekter her

Kontakt

Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relateret materiale