Gå til indhold
Campus, Copenhagen Business School
Campus, Copenhagen Business School

Pressemeddelelse -

Bygherrerådgiver fundet til læringsmiljøet på CBS

Arkitema Architects er netop blevet udpeget som vinder af en rammeaftale om bygherrerådgivning for Copenhagen Business School (CBS). Dermed skal virksomhedens rådgivere bistå skolen i de kommende tre år, når der skal arbejdes med udvikling og vedligeholdelse af de 118.500 kvm campus, som CBS råder over i København.

Arkitema Architects har vundet den tredje rådgivningsopgave på to uger og skal de næste tre år levere helhedsorienteret bygherrerådgivning til CBS. Arkitemas rådgivningsteam har en solid organisation i ryggen med stærke kompetencer, når det gælder at skabe læringsbyggeri.

Opgaven med at levere bygherrerådgivning til CBS trækker på Arkitemas mange projektledelseskompetencer og nøgleprofiler med hver deres faglige baggrund. Disse mennesker skal bringes i spil i processen helt fra start, så man dermed kan sikre et godt samarbejde:

”Vi ser frem til den første opstartsworkshop, så vi kan få skabt rammerne for at løse de kommende opgaver i rammeaftalen. Det er helt essentielt, at alle i teamet kommer godt i gang, vi har gode erfaringer med at etablere et samarbejdscharter for det videre arbejde,” fortæller Anders Lomholt, forretningsområdechef for bygherrerådgivning i Arkitema.

Fokus på den gode projektledelse

Selv om arbejdet endnu ikke er kommet i gang, tør Anders Lomholt godt udpege nogle af de elementer, der skal til for at opfylde succeskriterierne:

”Vi kommer helt sikkert til at have fokus på den gode projektledelse, risikostyring og økonomi. Det er grundlæggende discipliner, der er forudsætningerne for, at vi kan være med til at støbe kuglerne til nogle gode byggerier”, siger han.

Rammeaftalen løber frem til d. 31. oktober 2020 med mulighed for forlængelse i op til 12 måneder. Arkitema varetager rammeaftalens mange og forskelligartede rådgivningsopgaver i samarbejde med EKJ. Arkitema har allerede et igangværende samarbejde med CBS i forbindelse med bygherrerådgivning på Student & Innovation house.

Emner

Kategorier

Regions


Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens 5. største og Danmarks største arkitektvirksomhed med over 500 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Du finder Arkitema Architects her:

Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej
Gråbrödersgatan 2 SE-211 21 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521 - Find vej
St. Olavs Gate 27 NO-0166 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011 - Find vej 

Læs mere om os og vores mange projekter her

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relateret materiale