Gå til indhold
Arkitema har blandt andet stået for ombygningen af Lyreskovskolen ved Aarbenraa, der ses herover.
Arkitema har blandt andet stået for ombygningen af Lyreskovskolen ved Aarbenraa, der ses herover.

Pressemeddelelse -

​Bygherrerådgiver valgt til etablering af læringsfælleskaber i Egedal

Egedal kommune står foran at skulle forme visionen om etablering af nye læringsfællesskaber og multifunktionelle arealer på kommunens skoler. Den proces har Arkitema Architects vundet bygherrerådgivningen på, og i det kommende år skal Arkitema bistå kommunen med at forme fundamentet for projektet.

Arkitema har vundet bygherrerådgivningen i forbindelse med etablering af læringsfællesskaber og multifunktionelle arealer i Egedal kommune. Arkitema skal bistå kommunen med at udforme projektet med bl.a. etablering og forankring af et funktionsprogram, der på sigt skal omfatte alle kommunens fire skoledistrikter. Som en del af opgaven indgår derudover udarbejdelse af udbudsstrategi og gennemførelse af udbud, samt bistand til fondsansøgninger.

Arkitema har stor erfaring i både at tegne og at rådgive i forbindelse med skolebyggeri, og det er derfor et rutineret team, der kommer til at styre processen for Egedal kommune:

”Vi er rigtig glade for at have vundet denne spændende opgave, og ser frem til at hjælpe Egedal kommune med at indfri deres ambitioner. Vi glæder os til at bringe vores store viden inden for skoleområdet i spil, og sikre børnene i Egedal kommer nogle gode og fremtidssikrede rammer,” fortæller Associated Partner og forretningsområdechef i Arkitema, Anders Lomholt.

Opgaven omfatter desuden udarbejdelse af en række rokader, samt ud- og ombygningsscenarier for 4 af kommunens skoler i skoledistrikterne Smørum og Ølstykke. Hele projektet skal udvikles med involvering af brugere og interessenter, og skal i sidste ende danne beslutningsgrundlag for etablering af de første nye læringsfællesskaber i Egedal Kommune.

Bygherrerådgivningsopgaven varer omkring et år, i hvilken Arkitema har tilknyttet Hele Landet, AB Clausen og Viltoft som underrådgiver.

Emner

Kategorier

Regions


Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens 5. største og Danmarks største arkitektvirksomhed med over 550 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Du finder Arkitema Architects her:

Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Ny Carlsberg Vej 120, 1799 København V - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej
Gråbrödersgatan 2 SE-211 21 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521 - Find vej
St. Olavs Gate 27 NO-0166 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011 - Find vej 

Læs mere om os og vores mange projekter her

Kontakt

Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990
Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445

Relateret materiale