Gå til indhold
Mette Neimann og John Strandfelt
Mette Neimann og John Strandfelt

Pressemeddelelse -

Arkitema opgraderer indenfor mobilitet og energi med to nye partnere

Arkitema udvider nu deres forretningsområde og vil med ansættelsen af to nye partnere og en ny organisering øge fokus på projekter inden for industri, vand, energi og mobilitet. Det er alle områder som Arkitemas ejer COWI er velfunderet inden for, og dermed er der tale om en naturlig udvikling som følge af at Arkitema blev opkøbt af COWI for 2,5 år siden.

Gennem de seneste år har COWI og Arkitema integreret virksomhederne i stigende grad, helt ifølge den 3-årsplan, som blev lagt i forbindelse med købet i november 2018. Et af de næste skridt for Arkitema er at oprette nye forretningsområder, der lægger sig tæt op ad nogle af de områder som COWI traditionelt er stærke indenfor. I forbindelse med oprettelsen af to nye forretningsområder, har Arkitema hentet Mette Neimann og John Strandfelt ind som partnere og forretningsområdechefer for henholdsvis Mobilitet og Energi, Vand & Industri, der bliver en del af Arkitemas nye markedsområde Commercial & Infrastructure.

Begge nye partnere har tidligere fungeret som partnere og forretningsområdechefer i Gottlieb Paludan Architects, hvor de har stået bag store og små projekter inden for bl.a. kollektiv transport, energiproduktion og datacentraler. Netop det indgående kendskab til såvel energiområdet som mobilitetsområdet, har været en afgørende faktor for Jørgen Bach, der er Senior Market Director i Arkitema:

"Udvidelsen med disse nye forretningsområder er en naturlig udvikling for Arkitema. Vores samarbejde med COWI fungerer rigtigt godt og bliver stærkere og stærkere i kraft af, at vi lærer hinanden bedre at kende, og løser flere og flere store og komplekse projekter sammen. Vi har en klar formodning om, at det her er områder, hvor vi vil skabe stor vækst i de kommende år. Med ansættelsen af John og Mette sætter vi en tyk streg under, hvor vigtigt det er for os, at udvikle disse nye områder. De er begge rutinerede arkitekter, som jeg er sikker på, vil komme til at gøre en forskel for Arkitema både på den korte og på den lange bane."

De to ny partnere i Danmarks førende arkitektvirksomhed ser et stort potentiale for Arkitema i at bevæge sig ind på nye territorier. Netop inden for Energi, Vand & Industri og Mobilitet er der mange projekter i fremtiden, og derfor er det også naturligt at Arkitema, i samarbejde med ejerne fra COWI begynder at fokusere på disse områder.

"Arkitema og COWI er på en meget spændende rejse, og vi er sikre på, at den integrerede designproces, hvor arkitekter og ingeniører kobles tættere sammen fra start, er en stor del af fremtiden. Vi er vant til at arbejde tæt sammen med ingeniører inden for vores felter, og når man fra start kan sætte holdet, så gør det mange processer meget lettere og vi sikrer et endnu bedre resultat til bygherren. Vi holder som arkitekter den arkitektoniske fane højt, og det ser vi frem til at fortsætte i godt samarbejde med vores nye kolleger i Arkitema," udtaler Mette Neimann og John Strandfelt.

Hos COWI glæder man sig også over den nye organisering:

"Markante både offentlige og private investeringer i den grønne omstilling kommer til at tegne markedet fremover, og vi oplever allerede en stigende efterspørgsel på bæredygtige løsninger fra vores kunder. COWI og Arkitema er godt i gang med samarbejdet inden for energi og inden for infrastruktur og mobilitet, hvor vi f.eks. arbejder tæt sammen på projekter som Energiøen i Nordsøen og Lynetteholmen. Med Arkitemas nye organisering ser vi frem til at kunne tilbyde vores kunder endnu flere muligheder for at udvikle løsninger, der kan gøre en positiv forskel for mennesker og samfund," fortæller Jens Christoffersen, koncerndirektør for forretningsudvikling i COWI.

Mette Neimann og John Strandfelt startede i Arkitema d. 2. august, og arbejder ud fra virksomhedens kontor i Carlsberg Byen i København.

Emner

Kategorier


Arkitema er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag  en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med over 600 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø. Arkitema ejes af COWI A/S.

Du finder Arkitema her:

Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Ny Carlsberg Vej 120, 1799 København V - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej
Gråbrödersgatan 2 SE-211 21 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521 - Find vej
St. Olavs Gate 27 NO-0166 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011 - Find vej 

Læs mere om os og vores mange projekter her

Kontakt

Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relateret materiale