Gå til indhold
Arkitema udvider og udpeger ny direktør

Pressemeddelelse -

Arkitema udvider og udpeger ny direktør

Som led i en fremtidssikring af virksomheden og for at følge med den stigende efterspørgsel på grønne løsninger i erhvervslivet udvider Arkitema sit fokus og opretter et nyt markedsområde kaldet Commercial & Infrastructure. I front for området kommer Partner Glenn Elmbæk, der får titlen Market Director, samtidig udpeges Thomas Grave-Larsen som ny Partner.

Arkitektvirksomheden Arkitema har gennem sine mere end 50 års levetid tegnet talrige kontordomiciler og infrastrukturprojekter, men nu ønsker man at samle og fokusere forretningen gennem et nyt markedsområde. Området har fået navnet Commercial & Infrastructure, og vil ud over erhvervsbyggerier og infrastrukturprojekter også fokusere på industri-, energi- og vandprojekter.

Årsagen skal findes i, at der er tale om et marked, hvor der kommer til at ske en enorm udvikling i de næste mange år, samtidig med, at det også er her virksomheden forventer, at man vil se en stor del af den grønne omstilling, som er undervejs.

"Vi oplever, at vores gode erhvervskunder efterspørger mange løsninger og også inden for industribyggeri, hvor vi hidtil har haft mindre fokus. Og i takt med, at vores samarbejde med vores ejere i COWI er blevet større og større ser vi nu, at dette område har et langt større potentiale, som skal have mere fokus. Vi er helt sikre på, at denne satsning vil være med til at sikre mange flere interessante opgaver til Arkitema i fremtiden," fortæller Glenn Elmbæk, Market Director i Arkitema.

Glenn Elmbæk har været i Arkitema i 20 år og har de seneste 15 år været ansvarlig for flere af de mest markante erhvervsbyggerier fra tegnestuen. Derfor har det også været naturligt, at det netop var ham, der skulle lede det nye område, lyder det fra Senior Market Director, Jørgen Bach:

"Glenn har været det oplagte valg til at skulle lede vores kommende satsning på Commercial & Infrastructure. Han er vant til at arbejde med store, toneagivende erhvervskunder, og har den nødvendige indsigt i såvel organisationen som i den udvikling vi ser ind i. Han er en rigtig god leder, og jeg er helt sikker på, at den organisation som han nu skal bygge videre op, bliver stærk og konkurrencedygtig på markedet."

Udpeger ny Partner med fokus på infrastruktur
I forbindelse med den nye struktur i Arkitema, har virksomheden også udpeget Thomas Grave-Larsen til Partner. Han er i forvejen forretningsområdechef for Infrastructure i Arkitema, hvilket han fortsat vil være i den kommende struktur, hvor han kommer til at referere til Glenn Elmbæk. Thomas har gennem de seneste år udviklet infrastrukturområdet fra at være nogle få større projekter, til at være et område med store markante opgaver, og et stigende antal medarbejdere. Denne udvikling regner Arkitema med vil fortsætte med endnu større fart i de kommende år.

Emner

Kategorier


Arkitema er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag  en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med over 600 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø. Arkitema ejes af COWI A/S.

Du finder Arkitema her:

Frederiksgade 32, 8000 Aarhus C - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Ny Carlsberg Vej 120, 1799 København V - Tlf. 7011 7011 - Find vej
Rosenlundsgatan 29C, S 104 62 Stockholm, Sverige - Tlf. 46 (0)8 545 856 00 - Find vej
Gråbrödersgatan 2 SE-211 21 Malmö, Sverige - Tlf. 46 (0)40 545 521 - Find vej
St. Olavs Gate 27 NO-0166 Oslo, Norge - Tlf. 7011 7011 - Find vej 

Læs mere om os og vores mange projekter her

Kontakt

Eva Grønbæk

Eva Grønbæk

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relateret materiale