Gå til indhold
Arkitema Architects vinder stor rammeaftale i Region Hovedstaden

Nyhed -

Arkitema Architects vinder stor rammeaftale i Region Hovedstaden

Region Hovedstaden har sat renovering af eksisterende hospitalsbyggerier i højsædet og vil over de næste tre år investere i ca. 1,9 mio. m² bygningsmasse. De eksisterende hospitaler har behov for at blive vedligeholdt og renoveret, så kvaliteten opretholdes.

“Vi ser frem til, at vi med rammeaftalen får mulighed for at fremtidssikre danske hospitaler og psykiatriske centre i Region Hovedstaden. Et område som vi har stor erfaring med”, udtaler Wilhelm Berner-Nielsen, partner hos Arkitema Sundhed, der bl.a. står bag det omtalte Esbjerg Psykiatri, renovering af Frederiksberg psykiatriske hospital og det nye psykiatriske sygehus i Vejle og i Skejby.

Arkitema Sundhed er lige nu i gang med en række nybyggerier samt tilbygning- og renoveringsopgaver inden for sundhedsområdet. Hele 100 medarbejdere arbejder udelukkende med at skabe de bedste sundhedsprojekter i både Danmark, Sverige og Norge. Projekter der alle sammen sikrer imødekommende, æstetiske og funktionelle rammer for fremtidens helbredende arkitektur.

Arkitema Architects er udvalgt sammen med i alt 10 rådgivere.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Eva Grønbæk Friis

Eva Grønbæk Friis

Pressekontakt Kommunikationschef +45 4212 6445
Peder Færch Grønfeldt

Peder Færch Grønfeldt

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse, kommunikation 61709990

Relateret materiale